Οι παραγωγοί της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci έδωσαν στη δημοσιότητα τα πόστερ των ηρώων της. Στις «σκοτεινές» αφίσες απεικονίζονται οι Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Άλ Πατσίνο και Τζέρεμι Άιρονς δηλαδή οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές του φιλμ.

Η ταινία επικεντρώνεται στη δολοφονία του Maurizio Gucci (Ντράιβερ) από την πρώην σύζυγό του Patrizia Reggiani (Gaga), η οποία δικάστηκε και καταδικάστηκε για ενορχήστρωση της δολοφονίας του στα σκαλιά του γραφείου του το 1995.

H επίσημη αφίσα της ταινίας (IMDB)

Τα γεγονότα βασίζονται στην αληθινή ιστορία της δολοφονίας.

Αν και η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο η οικογένεια Gucci έχει ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά της. «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω για λογαριασμό της οικογένειας», δήλωσε η Patrizia Gucci, μια από τις δεύτερες ξαδέρφες του Maurizio, σε δήλωση της στο Associated Press.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την ταινία, «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να κερδίσουν χρήματα… Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτική ζωή. Μπορούμε στην τεχνη να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά πάντα υπάρχει ένα όριο για όλα».

Σύμφωνα με την ίδια, η Patrizia προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει με τη σύζυγο του σκηνοθέτη της ταινίας Ρίντλεϊ Σκοτ και την παραγωγό της ταινίας, Τζιανίνα Φάτσιο, ενώ ασχολήθηκε και με τις φωτογραφίες των παπαράτσι από το πλατό.

«Ο παππούς μου ήταν κομψός. Ο Άλ Πατσίνο είναι χοντρός»

«Ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος άντρας, όπως όλοι οι Gucci, και πολύ ψηλός με μπλε μάτια και κομψός. Τον υποδύεται ο Άλ Πατσίνο, ο οποίος δεν είναι πολύ ψηλός, και στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα δείχνει χοντρός και κοντός. Ντροπή, γιατί δεν του μοιάζει καθόλου», είπε η Patrizia.

Για τον Τζάρεντ Λέτο που παίζει τον Paolo Gucci, είπε: «Φρικτό, φρικτό. Ακόμα αισθάνομαι προσβεβλημένη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ