Το δικό της αστέρι στη στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε η Κόρτνεϊ Κοξ, έχοντας στο πλευρό της τις καλές της φίλες και συμπρωταγωνίστριες της στη σειρά Friends, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου.

Πρόκειται για το 2.750ό αστέρι από την ολοκλήρωση της Λεωφόρου της Δόξας το 1961 με τα αρχικά 1.558 αστέρια. Η τελετή απονομής μεταδόθηκε σε απευθείας από την ιστοσελίδα του Walk of Fame και πλάνα από εκείνη τη στιγμή δείχνουν την Κοξ μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της.

Το αστέρι βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από εκείνο της Άνιστον, όπως δήλωσε η Άνα Μαρτίνεζ, παραγωγός του Hollywood Walk of Fame.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κουντρόου έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τη φίλη και συνάδελφό τους. H Τζένιφερ Άνιστον μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram της, με 3 φωτογραφίες των τριών τους και γράφει: «Πολύ περήφανη για το κορίτσι μας σήμερα. Αγαπώ αυτές τις γυναίκες κυριολεκτικά με όλη μου την καρδιά και την ψυχή Η Λίζα και εγώ πετούσαμε στα σύννεφα που μπορέσαμε να γιορτάσουμε εκείνη και τα απίστευτα επιτεύγματά της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ