Ζωή σαν παραμύθι είναι για την Καίτη Γαρμπή η ζωή της δίπλα στον Διονύση Σχοινά. Το ζευγάρι γιορτάζει 25 χρόνια γάμου και ο τραγουδιστής ευχήθηκε στη «βασίλισσά» του, όπως αποκάλεσε την σύζυγό του, με το βίντεο της θρυλικής τηλεοπτικής εκπομπής που της έκανε πρόταση γάμου on air.

Η Καίτη Γαρμπή ανταπέδωσε την αγάπη με μια παλιά τους φωτογραφία και ένα τρυφερό κείμενο να τη συνοδεύει. «Ένας άντρας του σήμερα με ιπποτική νοοτροπία του χθες, μ’ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία», σημείωσε.

Ο έρωτας της Καίτης γαρμπή και του Διονύση Σχοινά φαίνεται πως παραμένει το ίδιο δυνατός μέσα στα χρόνια. «Δεν μαλώνουμε πια. Με το που πάει να σηκωθεί η φωνή εγώ σηκώνομαι και φεύγω» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Από τη στιγμή που βρεθήκαμε ξέραμε ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι χωρίσουμε θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου» ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Κάποια στιγμή ωστόσο, όπως αποκάλυψε, χώρισαν κάποια στιγμή επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σάλο στα μίντια με τον «πιτσιρικά που τα είχε με τη Γαρμπή».

«Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή. Τρόμαξα και δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε να της δείξω, δεν της έδειχνα την αγάπη μου», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ