Αν και ο Γρηγόρης Μόργκαν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους τις τελευταίες ημέρες δεν διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες από την κοινή τους απόδραση στην Τήνο.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, όμως μοιάζει πλέον να είναι πιο άνετοι για τη σχέση τους. Μαζί με φίλους περνούν όμορφες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί και στα social media έχουν δημοσιευτεί στιγμές από γενέθλια και γιορτές.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν το απόγευμα της Κυριακής, αναδημοσίευσε μια φωτογραφία της μεγάλης τους παρέας. Μπροστά μπροστά βρισκόταν φυσικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πόζαρε με διάπλατο χαμόγελο.

Τα γενέθλια της Βαλαβάνη δίπλα στη θάλασσα και το σχόλιο που είχε κάνει ο Γρηγόρης Μόργκαν

Πριν από λίγες ημέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε γιορτάσει τα δικά της γενέθλια. Η δημοσιογράφος έσβησε τα κεριά της τούρτας της δίπλα στη θάλασσα. «Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου. Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας!», ανέφερε τότε. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μόργκαν είχε σχολιάσει το post της με μια καρδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της στην παραλία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ