«Πέτυχα τον Νίκο Βέρτη με μια μελαχρινή καλλονή. Σοκ, πολύ όμορφη!» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day και έδωσε τίτλο στα sites. Η κοπέλα στην οποία αναφέρθηκε όμως ο Κώστας είναι η πρώην σύντροφος του 46χρονου τραγουδοποιού, αφού η αγαπημένη του είναι εξίσου όμορφη, νέα και ευγενής, αλλά ξανθιά!

Έγινε και επίσημα Ελληνίδα πολίτης η Μαρία Μενούνος, κάτι που το ήθελε εδώ και καιρό. Μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η Μαρία θα κάνει μία μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στα Ελληνικά νησιά μαζί με τον σύζυγό της και Αμερικανούς φίλους και θα επιστρέψει εγκαίρως στην Αμερική ώστε να προλάβει τη γέννηση του μωρού της μέσω παρένθετης μητέρας.

Ολοκληρώθηκαν, χτες, Πέμπτη, τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του First Dates, ένα dating show που αποτελεί «ένοχη» απόλαυση αρκετών τηλεθεατών, όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης. Όλα δείχνουν πως η Ζενεβιέβ και η ομάδα της θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή τις υψηλότερες επιδόσεις του σημείωσε στις γυναίκες 15-24 (26,3%) και στους άντρες 25-44 (24,5%).

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Αυτός είναι ο τίτλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha που θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, αλλά μια γλυκιά «Μουρμούρα» ακούστηκε πρόσφατα και στο παρασκήνιο από τον ταλαντούχο Αντώνη Αντωνίου. Και αυτό γιατί, όταν αποχώρησε από τη σειρά η τηλεοπτική του σύζυγος, Ελένη Κοκκίδου, οι δημιουργοί θεώρησαν ότι ήταν καλό να αποχαιρετήσουν το ζευγάρι που έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία.

Ο Αντώνης Αντωνίου όμως, ο οποίος -για να λέμε και τα σωστά- έχει μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στην επιτυχία της σειράς, δεν ήθελε να σταματήσει, αν και ο σταθμός του είχε έτοιμη άλλη δελεαστική πρόταση αναγνωρίζοντας την προσφορά του. Έτσι λοιπόν αναζητήθηκε η αντικαταστάτρια της Ελένης Κοκκίδου. Μία από τις ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι, ήταν και η πραγματική του σύζυγος, Νατάσα Ασίκη που είχε ήδη κάνει όμως guest εμφανίσεις στη σειρά, οπότε η ιδέα απορρίφθηκε…

Ακόμα στην αναμονή βρίσκεται το ζεύγος Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου για τη νέα σεζόν, αν και το κλίμα είναι σαφώς πιο ευοίωνο σε σχέση με το περσινό ζεύγος Ελένης Παπίλα και Γιώργου Καρτελιά. Στη δεύτερη περίπτωση πάντως, τα «κακά» μαντάτα τους ήρθαν ελάχιστες μέρες πριν από το τέλος της σεζόν.

Η άκυρη, άστοχη και σεξιστική δήλωση της εβδομάδας ανήκει και στον κύριο Τάσο Χαλκιά ο οποίος μας είπε ότι ειναι γελοίο να γιορτάζουν οι άντρες τα γενέθλιά τους μετά τα 60 και οι γυναίκες μετά τα 55.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Επισημοποίησαν (σχεδόν) τη σχέση τους στα social media λίγο πριν από την επιστροφή του Κώστα Βασάλου στην Ελλάδα; Το ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι σήμερα, αν και εκείνη τους τελευταίους μήνες έχει αποφύγει δεκάδες φορές να σχολιάσει τα προσωπικά της δεδομένα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ