Πριν από μερικές ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε κάνει τα παράπονά του για τον Νίκο Μουτσινά στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή The 2night show.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν του σηκώνει τα τηλέφωνα εδώ και χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς σχολιασε το απόσπασμα στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δηλώνοντας ότι θα του τηλεφωνήσει.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος δήλωσε για τον Νίκο Μουτσινά: «Όχι, δεν με πήρε ακόμα τηλέφωνο ο Νίκος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι πλέον με τον Νίκο όσον αφορά αυτό. Χαίρομαι να πηγαίνει καλά, ξέρω το ταλέντο του, τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν παρουσιαστή… αλλά έχουμε χαθεί γι’ αυτό το πράγμα.

Είναι δικαίωμά του, δεν έχει καμία σημασία. Όμως εγώ πρέπει να είμαι ειλικρινής όσον αφορά τα συναισθήματα που έχω για τον Νίκο επί προσωπικού. Επί επαγγελματικού θα κάτσω να τον δω κάθε μεσημέρι, όταν κάνει κάτι».

Παράλληλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είχε παρουσιάσει το Survivor το 2003 σχολίασε τη σύγχρονη version αλλά και τον Γιώργο Λιανό λέγοντας: «Έχουν διαφορά όλα με το τότε, η λογική του πώς ήταν τότε τα πράγματα. Αν κάνετε μία αναδρομή στο πώς ήταν το Survivor το 2003, θα πείτε ότι αυτό τώρα είναι παιδική χαρά.

Είχαν συμβεί απίθανα γεγονότα τότε, οι άνθρωποι τραυματιζόντουσαν. Πρέπει να ρωτήσετε τους τότε παίκτες. Είχε γίνει χαμός. Δεν έχει καμία σχέση, είναι δύο διαφορετικές εποχές. Εγώ έλεγα τα καλύτερα για τον Λιανό πριν τον ανακαλύψουν».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ