Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει σήμερα 26 Αυγούστου γενέθλια και γιορτάζει «μισό αιώνα» ζωής. Πιο ευτυχισμένη και όμορφη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό τον άντρα της ζωής της, έσβησε τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της με την ευχή στη ζωής της να είναι όλα όπως είναι σήμερα.

«Αυτό ειναι για μένα ευτυχία. Σε ευχαριστώ αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που την δείχνει να ποζάρει μπροστά από την τούρτα της, στην αγκαλιά του Τραϊανού Δέλλα.

Η γυμνάστρια που εδώ και 30 σχεδόν χρόνια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως στον Tραϊανό Δέλλα, πριν 15 χρόνια, βρήκε τον άντρα που την έκανε να ζήσει τον έρωτα και μαζί να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Η κόρη τους, Βικτώρια ειναι 12 ετών και στο πρόσωπο της, η Γωγώ Μαστροκώστα, ξέχασε όλες τις θύελλες και τις περιπέτειες που είχε.

Η ζωή της κινηματογραφική, με λάμψη, δάκρυα χαράς και λύπης, αλλά ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, χαμογελά και μηδενίζει το κοντέρ γιατί μόνο εκείνη ξέρει πως στη ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται αλλά μόνο με αγάπη και πείσμα νικάς και τους μεγαλύτερους φόβους σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ