Με μια ανάρτηση το μεσημέρι της Κυριακής, η Γωγώ Φαρμάκη έκανε γνωστό ότι υπεβλήθη σε επέμβαση, ενώ με ένα μακροσκελές Q&A που ακολούθησε τις επόμενες μέρες μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, τις ιατρικές εξετάσεις και το δύσκολο χειρουργείο.

«Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο. Όπως έχω ξανά πει , είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μερα) και τον κ.Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου! Όσο για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικοί Κέντρο απλά δεν έχω λόγια ! Το ευχαριστώ είναι λίγο!Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το ποστ, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας», έγραψε η Γωγώ Φαρμάκη στην πρώτη της ανάρτηση.

«Αμελούσα τις ιατρικές εξετάσεις», έγραψε η Γωγώ Φαρμάκη

Απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων η Γωγώ Φαρμάκη αποκάλυψε ότι πρόκειται για μια κληρονομική νόσο. Μεταξύ άλλων τόνισε πως η ίδια είχε συμπρώματα δύσπνοιας και ταχυκαρδίας ωστόσο τα απέδιδε στο άγχος.

Η Γωγώ Φαρμάκη τόνισε επίσης ότι αμελούσε τις ιατρικές εξετάσεις ενώ κάποια στιγμή αναγκάστηκε να επισκεφτεί τον γιατρό όταν πια η καρδιά της χτυπούσε κάνοντάς την να νομίζει ότι «κάνει σεισμό», όπως έγραψε η ίδια.

Σε δέκα ημέρες θα μπορέσει να επιστρέψει στην κανονικότητά της και να γυμνάζεται ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πολύωρο χειρουργείο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε γίνει τοπική αναισθησία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ