Την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών στου Survivor καταλαμβάνει ο πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης, Γιωρίκας Πιλίδης. Η αθλητική του πορεία, οι διακρίσεις του, ο χαρακτήρας του, η ταχύτητα με την οποία αγωνίζεται στον στίβο μάχης, αλλά και οι άδικες ψήφοι που πήρε στο πρώτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, έχουν δημιουργήσει ένα κύμα αγάπης στο πρόσωπό του.

Mετά τη δήλωσή του για τη οποία θα του ζητηθούν εξηγήσεις στο μέλλον, μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Λεωνάκης, στην εκπομπή  «Χαμογέλα και πάλι!». Συγκεκριμένα ο Γιωρίκας Πιλίδης κατά τη διάρκεια του συμβουλίου στο ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε on air ότι στο παρελθόν του έχει ζητηθεί να στήσει τελικό ευρωπαικού πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι ένιωσε αρκετά άσχημα όταν συνέβη αυτό το γεγονός, καθώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δεχθεί κάτι τέτοιο.

Σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης είπε: «Τώρα το ακούμε και εμείς. Θα περιμένουμε την επιστροφή του αθλητή να δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει και μετά να τοποθετηθούμε. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αφού επιστρέψει εμείς θα τον καλέσουμε να δώσει εξηγήσεις πάνω στη δήλωση που έκανε. Αν συνέβη κάτι, πότε συνέβη, που συνέβη, και εμείς η υποχρέωσή μας είναι μετά να απευθυνθούμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Δεν την περιμέναμε αυτή τη δήλωση, μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι δεν απευθύνθηκε σε εμάς ο αθλητής, ή στον προπονητή που τον συνόδευε».

Στην εκπομπή μίλησε και ο προπονητής του, Χαράλαμπος Χαφουσίδης, ο οποίος αποκάλυψε: «Ο Γιώργος είναι ωραίος χαρακτήρας, πειθαρχημένος, εργατικός, θέλει να πετύχει μεγάλους στόχους. Η προπόνηση θέλει πολλή δουλειά και δυσκολευόταν, αλλά τα κατάφερε γιατί είναι πεισματάρης. Τα οικονομικά έπαιξαν ρόλο για τη συμμετοχή του στο Survivor. Αν κερδίσει έχει σκοπό να κάνει παντρευτεί. Οι γονείς του τον στηρίζουν πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ