«Μια βραδιά γεμάτη φως, αγάπη, αλήθεια, κέφι, όμορφη παρέα», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τηβραδινή «συνάντηση» με τη Δέσποινα Βανδή και τoν Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Μανώλη Κονταρό. Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο Lido Stage ενώ η τραγουδίστρια αποδέχτηκε και την πρόσκλησή τους να ανέβει στη σκηνή και να πει μαζί τους μερικά τραγούδια. Ερμηνεύσε τραγούδια διαφορετικού ρεπερτορίου από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Η βραδιά κύλησε με κρητικές μαντινάδες, με γνωστές επιτυχίες της τραγουδίστριας και αφιερώνοντας μία από αυτές στον σύντροφό της.

η Δέσποινα Βανδή είπε τη μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου». Ένα τραγούδι με στίχους όλο νόημα. Η ίδια κοίταξε προς το μέρος του Βασίλη Μπισμπίκη την ώρα του «Θεέ μου πόσο σ’αγαπάω», ενώ στο στίχο «και σου υπόσχομαι να μείνω για πάντα εδώ», ο Γιώργος Τσαλίκης φώναξε στον ηθοποιό: «Να μείνει;» με εκείνον να γνέφει καταφατικά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Δέσποινα Βανδή και μέσα από το Instagram του. «Με το πιο γλυκό κορίτσι, με μια τεράστια star, με μια χαρούμενη γυναίκα… Ευχαριστούμε Δέσποινα Βανδή για την υπέροχη ενέργεια σου που μας μοίρασες απλόχερα… Σ’ αγαπώ».

Λίγες ημέρες μετά την έξοδο του ζευγαριού, ο τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» για το πώς πέρασαν αλλά και για έρωτα του ηθοποιού και της τραγουδίστριας.

«Πολύ χαρήκαμε που τους είδαμε, είναι ένα ζευγάρι χάρμα οφθαλμών, αυτό θα πω μόνο, πολύ χαρούμενοι, εισπράξαμε τη χαρά τους… Είναι σαν δυο παιδιά ερωτευμένα», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ