Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς και η σχέση τους έχει απασχολήσει αρκετά.

Έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις μέχρι την περασμένη Δευτέρα που ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στα εγκαίνια της Δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Το βράδυ του Σαββάτου η Ελληνίδα σταρ μετά την ολοκλήρωση του J2US, πήγε να βρει τον ηθοποιό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό.

Μάλιστα και η Δέσποινα Βανδή, αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσαν μερικά βίντεο από το Lido stage στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας έκαναν την πρώτη επίσημη έξοδό τους. Το okmag γνωρίζει το παρασκήνιο αυτής της εμφάνισης.

Μετά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο από την επιστροφή στην Ιταλία, που δημοσίευσε το okmag, έρχεται και η πρώτη επίσημη έξοδος.

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του J2US και ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Όταν έφθασαν εκεί τους υποδέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Η εμφάνιση αυτή του ζευγαριού δεν ήταν τυχαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο. Οι σχέσεις μάλιστα του ζευγαριού με τον ηθοποιό και παρουσιαστή είναι πολύ φιλικές. Έτσι, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια για να τον στηρίξουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ