Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «άρχοντας» του ελληνικού τραγουδιού πέθανε από ανακοπή καρδιάς και το ελληνικό πεντάγραμμο μετρά σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και όσοι τον είχαν γνωρίσει προσωπικά έχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις να θυμούνται.

Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Τσαλίκης που με μια ανάρτησή του στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη του, Μαρία.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

«Τον γνώρισα πιτσιρικάς στο ξεκίνημα μου ακόμα και μετά την πρώτη μας γνωριμία μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο. Με κάλεσε στο σπίτι του στην Κέρκυρα. Πήγα ψαρωμένος με υποδέχτηκε σαν παιδί του, με την υπέροχη γυναίκα του κι ένα μικρό κοριτσάκι, τη Μαρία του σαν νεραϊδάκι πανέμορφο μικρό κοριτσάκι τότε με τα καταγάλανα ματάκια της κι εκείνος να τη βλέπει να παίζει και να συγκινείται και να καμαρώνει.

Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα! Τελευταία φορά που τον είδαμε επί σκηνής, κλαίγαμε.

Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο».

Είχα ποστάρει γυρίζοντας σπίτι συγκινημένος. Υπέροχος καλλιτέχνης, σταρ, πάντα στην πένα, θρύλος που έφυγε για πάντα σε φυσική παρουσία αλλά θα τον κρατήσουμε ζωντανό σε κάθε live μας με τις τραγουδάρες του και στο μυαλό μας με τον απαράμιλλο τρόπο που είχε και σε «ανάγκαζε» να πεις.. Άρχοντας.
Καλό ταξίδι».

https://www.instagram.com/p/CRgIn82lnYu/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ