Τρεις γιους τους οποίους καμαρώνει όσο τίποτα άλλο έχει αποκτήσει ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την σύζυγό του Δώρα. Τον 19χρονο Βασίλη, τον 16χρονο Χάρη και τον Άγγελο που μόλις έγινε 14 ετών. «Σε λίγο δε θα μπορώ να πω ούτε τον μικρό μας, μικρό! Να τα χιλιάσεις Άγγελέ μου. Σε λατρεύουμε», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης για τον γιο του, καθώς βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και να παίρνουν τον δρόμο τους.

Αν και δεν συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, αυτή τη φορά λόγω της ιδιαίτερης περίστασης εκτός από τις ευχές του, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον γιό του Άγγελο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης με τον μικρό του γιο.

Σε λίγο δε θα μπορώ να πω ούτε τον μικρό μας, μικρό! Να τα χιλιάσεις Άγγελέ μου. Σε λατρεύουμε🤍

Posted by Giorgos Tsalikis on Sunday, May 29, 2022

Την περασμένη χρονιά, ο μεγάλος τους γιος, ο Βασίλης αποφοίτησε από το Λύκειο συγκινώντας τους γονείς του και κάνοντάς τους περήφανους τόσο για τη μαθητική του πορεία, όσο και για τον άνθρωπο που γίνεται μεγαλώνοντας.

Ενώ δημόσια είχε ευχηθεί με παρόμοιο τρόπο και στον γιο του Χάρη όταν έκλεινε τα 16 του χρόνια.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει την αυτοκριτική του για το θέμα της πατρότητας. «Δεν είμαι καλός πατέρας. Επειδή θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Νομίζω ότι όποιος σου πει ότι είναι καλός πατέρας είναι ένας άνθρωπος που κρίνει πολύ ελαφριά τον εαυτό του. Το αν είσαι καλός πατέρας, είναι κάτι που θα σου πουν μετά από 18 χρόνια τα παιδιά σου. Ό,τι προσπαθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο, μπορεί (να το πεις). Γιατί τα χειρότερα λάθη των γονιών έχουν γίνει εν ονόματι της καλής πρόθεσης» έλεγε στο The 2night show ο Γιώργος Τσαλίκης. Στη συνέχεια είχε προσθέσει ότι δεν έχει τύψεις γι’ αυτό: «Όχι! Έχω ενοχικές στιγμές. Αλλά επειδή δουλεύω τον εαυτό μου, από μέσα προς τα έξω, φροντίζω να τα ξεπερνάω! Καλός σύζυγος προσπαθώ να είμαι, αλλά μπορώ να σου πω πως είμαι καλύτερος σύζυγος από ότι πατέρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ