Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου. Ο μεγαλύτερος γιος τους, Βασίλης, τελείωσε φέτος το Λύκειο και στο σχολείο του πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησής.

Όπως ήταν φυσικό, ο τραγουδιστής και η γιατρός έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση και ήταν πολύ συγκινημένη για τον πρωτότοκο γιο τους, που τους έκανε για άλλη μία φορά περήφανους.

Στο της βραδιάς, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie που έβγαλε με την γυναίκα της ζωής του και τον Βασίλη Τσαλίκη.

Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!“, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση που έκανε στα social media ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του γιου του, δεν σταμάτησε να “ανεβάζει” στα instastories του φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα, δεν έκρυψε λεπτό την συγκίνησή που ένιωθε ο ίδιος, αλλά και η αγαπημένη του.

Χάρης και Άγγελος Τσαλίκης

Και η Δώρα Δημητροπούλου, ωστόσο, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram της. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε αγκαλιάζοντας τον Βασίλη της, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης προς το πρόσωπό του.

Πότε πέρασες το κατώφλι του σχολείου ένα μικρό παιδάκι που με το ζόρι σήκωνες τη σχολική σου τσάντα, σε κοίταζα με αγάπη και ανησυχία και δάκρυζα από συγκίνηση, και πότε ήρθε η στιγμή που πάλι κλαίγοντας σε καμάρωσα στην αποφοίτηση σου να τελειώνεις το Λύκειο και να ανοίγεις τα φτερά σου για σπουδές δεν το κατάλαβα… Καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου, πάρε την Παναγία από το χέρι προχωρα και μη φοβάσαι τίποτα… Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου να σε αγαπάμε, να σε στηρίζουμε και να σε καμαρώνουμε! Μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και στους καθηγητές…“, ήταν τα λόγια της.

Φωτογραφίες: Instagram/tsalikisgiorgos – dora_dimitropoulou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ