Με αφορμή την έναρξη των νέων του εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη μαζί με διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες, ο Γιώργος Θεοφάνους συναντήθηκε με την Όλγα Λαφαζάνη. Ο συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρθηκε τόσο στην μακρόχρονη τηλεοπτική του παρουσία όσο και στην πρόσφατη συνάντηση με την Ήβη Αδάμου από την οποία και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη.

Οι Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Θεοφάνους και Demy.

Ο Γιώργος Θεοφάνους τόνισε πως «η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα. Την φοβήθηκα πάρα πολύ από την αρχή της και δεν την χειρίστηκα καλά. Σε παίρνει όλο αυτό το κλίμα του «πάμε ρε μεγάλε να πεις ατάκες» και… είναι παμφάγο πράγμα η τηλεόραση».

Για την Ήβη Αδάμου

«Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε αυτό πρόσφατα με την Ήβη Αδάμου. Πάρα πολλά χρόνια ήθελα να της εξηγήσω τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ και χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκε τον δρόμο της και σε αυτό που κάνει μεσουρανεί! Είναι πάρα πολύ καλή. Δεν έχω κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω! Να σε πάρω και να έρθω να πω συγγνώμη δημόσια! Αν πίκρανα κάποιον, συγγνώμη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η εικόνα της τηλεόρασης πολλές φορές με έκανε να φαίνομαι έτσι. Δεν είμαι αυτός» πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ