Στις κάμερες μίλησε η Ήβη Αδάμου με αφορμή την απονομή του πλατινένιου της δίσκου από την Panik Records. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια  σχολίασε τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Έχουμε έναν χρυσό δίσκο, με τίτλο “Δικό μου” και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που το αγκάλιασε και αγάπησε τραγούδια μέσα από το άλμπουμ και εύχομαι να πάμε και για τα επόμενα», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Για τον Γιώργο Θεοφάνους και τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε πριν από έναν μήνα, η Ήβη Αδάμου εξήγησε: «Εκτιμώ αυτή τη δημόσια συγγνώμη, χαίρομαι που το έκανε έστω και μετά από τόσα χρόνια. Εγώ αυτό κρατάω. Από μένα δεν υπήρχε καμία πίκρα. Αυτά συμβαίνουν, είναι παιχνίδια, σόου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Σίγουρα θα είχα νιώσει αδικία. Ήμουν μόλις 16».

Τέλος, η Ήβη Αδάμου είπε: «Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, δεν το έχω αποκλείω».

Με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουινέλη.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά από εκείνη τη βραδιά που ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε τη Νίνι Σερμαντίνι αντί για την Ήβη Αδάμου στο X Factor, ο ίδιος θέλησε να πει τη δική του συγγνώμη. Έχοντας τώρα την Ήβη Αδάμου μπροστά του στην εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα», ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θέλησε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, όχι για την απόφασή του, αλλά γιατί ποτέ δεν της εξήγησε.

«Αυτή η σχέση έχει μια μικρή σκοτεινή περιοχή. Δεν αναρωτήθηκες ποτέ μετά από εκείνο το βράδυ; Μιλάω για ένα βράδυ του 2009 που έτυχε στην ομάδα τη δικιά μου να έχουμε δύο υποψήφιες και ο κανονισμός έλεγε ότι θα πρέπει να αποφασίσει ο κριτής ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει αν πέσουν στην ίδια κατηγορία. Μου λένε από την παραγωγή ότι είναι η Ήβη Αδάμου και η Νίνι Σερμαντίνι.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ