Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από περίπου 8 μήνε όταν ήρθε στη ζωή η κόρη του. Ο ίδιος είναι ξετρελαμένος με την κόρη του και βοηθάει όσο μπορεί τη σύντροφό του αν και παραδέχεται πως οι μαμάδες είναι εκείνες που επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος από τον ερχομό ενός παιδιού. Παράλληλα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μοιράστηκε τον φόβο που είχε στην αρχή, αλλά και τον μόνιμο άγχος να βεβαιωθεί ανά πάσα στιγμή ότι η κόρη του είναι καλά.

«Είναι τρέλα η μπουμπού. Εγώ στα πατώματα με πάνες. Από ύπνο είναι συμπαθητικά. Ξυπνάμε 2-3 φορές το βράδυ. Η σύζυγος γιατί θηλάζει. Δυστυχώς πέφτει το βράδυ εκεί. Να ‘χα στήθος να θήλαζα. Είναι δύσκολο για τις μητέρες τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι. Όταν το πήρα αγκαλιά φοβήθηκα στην αρχή, σκέφτηκα είναι τόσο μικρό, τόσο εύθραυστο.

Μερικές φορές αισθάνομαι έναν φόβο. Έναν φόβο για ένα πλάσμα τόσο αθώο που έρχεται σε έναν κόσμο πολύ επικίνδυνο. Το οτιδήποτε. Ένα πλάσμα τόσο ευαίσθητο που δεν ξέρει και ακόμα ψάχνεται. Κάτι φορές που δεν κλαίει και είναι όλα ήσυχα και έχει περάσει η ώρα λέω τι έγινε; Αναπνέουν πάρα πολύ ήρεμα και δεν βλέπεις αν συσπάται το σώμα. Η πατρική σχέση καλλιεργείται. Την αποκτάς μέρα με τη μέρα. Αυτό που με ανησυχεί είναι να είμαι σωστός. Βασικό νομίζω είναι τα παιδιά να αποκτήσουν αυτονομία και κρίση. Διάβασα δύο βιβλία (σ.σ. για γονείς) και έχω πάρει άλλα δύο για αυτή την ηλικία», περιέγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο «Στούντιο 4».

Στη συνέχεια μίλησε ακόμα για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί. «Το να κάνω οικογένεια το είχα ως ιδέα στο κεφάλι μου. Το ήθελα, το επιδίωξα. Είχα κάνει έναν πρώτο γάμο. Δεν έτυχε το παιδί, δεν αγχώθηκα. Δεν με έπιασε αγωνία ότι πρέπει να γίνει τώρα, αλλά αισθάνθηκα σιγουριά ότι τώρα είναι η στιγμή. Την πρώτη φορά δεν βγήκε. Η πρώτη μου σύζυγος ήταν Αμερικανίδα. Γνωριστήκαμε στην Αγγλία, ζήσαμε εκεί και μετά στην Ελλάδα», είπε ο ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ