Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και μίλησε για την πατρότητα, καθώς πριν από μερικούς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη του.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» ανέφερε: «Το μωρό είναι καλά, μπαίνει σε έναν δρόμο σιγά σιγά. Τώρα αρχίζουμε να κοιμόμαστε. Είναι δέκα μηνών. Στην αρχή υπήρχαν στιγμές που φτάνεις και στα όρια σου. Κλαίει, δεν σταματάει με τίποτα και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Σε αγχώνει γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Απολαμβάνω τον ρόλο του πατέρα».

Για τη σειρά που πρωταγωνιστεί ανέφερε: «Αναρωτιέται μήπως είναι υπερβολικός και να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του Τάσου με την κόρη του. Στην εκκλησία θα πάμε, αυτό είναι σίγουρο. Το τι θα γίνει μετά είναι λίγο… Ακολουθώ τις αρχές και το ήθος μου και τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις. Για να υπερασπιστώ το καλό της οικογένειας και της κόρης μου θα κάνω υποχωρήσεις.

Μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας και ο δημοσιογράφος έχει στοιχείο ντετέκτιβ. Ψάχνεις πληροφορίες, τα συνθέτεις και φτιάχνεις μία εικόνα και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα. Είναι μία δουλειά που θα μπορούσα να την κάνω. Και στην υποκριτική μου αρέσει η διαδικασία των προβών και της έρευνας» ανέφερε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ