Στη Βιέννη βρέθηκε για τα φετινά γενέθλια ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός και frontman των Polkar μαζί με τη σύζυγό επισκέφτηκαν την πρωτεύουσα της Αυστρίας και απόλαυσαν τις ομορφιές της.

«Τα φετινά μου γενέθλια τα πέρασα ανάμεσα σε βιολιά που έπαιρναν “φωτιά”, σε χρυσαφένια σνίτσελ και ιστορικά καφέ. Εδώ, από ένα υπαίθριο market από αυτά που ο κόσμος πίνει και χαμογελάει και κοιτάζεται στα μάτια και όχι στις οθόνες, σας ευχαριστώ για τις γενναιόδωρες ευχές και εύχομαι τα χρόνια που έρχονται να τα περάσουμε παρέα και να είναι γλυκά και γεμάτα σαν ζεστό κρασί», έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό της Δανάης Μιχαλάκη στη Βιέννη

Το ίδιο έκανε και η ηθοποιός, η οποία μας έδειξε μέσα από το Instagram της και μερικούς από τους σταθμούς του ταξιδιού τους. Ανάμεσά τους ο καθεδρικός του Αγίου Στεφάνου, το αυτοκρατορικό ανάκτορο και η κρατική όπερα.

Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. «Εγώ και η Δανάη Μιχαλάκη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή», είχε αναφέρει πρόσφατα στην εκπομπή «Ελένη» ο ηθοποιός.

Παράλληλα, είχε τονίσει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με την οικογένειά του. «Έχω ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια μου. Το μισό μου σόι είναι Πόντιοι και έχω πολύ ωραίες μνήμες από τραπεζώματα. Έχω μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά μου την Ελένη. Όταν πηγαίνω Θεσσαλονίκη και μένω στο πατρικό μου, νιώθω ξανά έφηβος», ανέφερε ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι ύστερα από δύο χρόνια σχέσης επέλεξε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 7 Αυγούστου του 2021, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στο αγαπημένο τους νησί, τη Σύρο, τόπο καταγωγής της Δανάης Μιχαλάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ