Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τους ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά του αλλά και για τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής ανέφερε στην εκπομπή «Ελένη»: «Η μουσική ήρθε στη ζωή μου πριν την υποκριτική. Ήμουν στην εφηβεία, βίωνα έκρηξη ορμονών και η μουσική ήταν η διέξοδος μου. Tα παιδιά των καλλιτεχνών έχουν μια αγωνία, αν θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους δίπλα στο όνομα των γονιών τους. Στα 18 μου πήρα την απόφαση να σπουδάσω μάρκετινγκ. Σπούδασα τελικά, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα. Υπήρξα φρικτός σερβιτόρος και σε όσα μαγαζιά δούλεψα τους ”έβαλα μέσα”».

«Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή»

Στην συνέχεια, μίλησε για την σύζυγό του: «Εγώ και η Δανάη Μιχαλάκη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή. Έχω ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια μου. Το μισό μου σόι είναι Πόντιοι και έχω πολύ ωραίες μνήμες από τραπεζώματα. Έχω μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά μου την Ελένη. Όταν πηγαίνω Θεσσαλονίκη και μένω στο πατρικό μου, νιώθω ξανά έφηβος», ανέφερε ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων περιέγραψε και περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει: «Στο σούπερ μάρκετ με αναγνώρισε η ταμίας και μου εξομολογήθηκε ότι έχει σχέση με έναν μουσουλμάνο. Ήμουν σε ερημική παράλια και προσπαθούσα να απομονωθώ, όταν ήρθε μια κυριά με ανοιχτή τη βιντεοκλήση για να με δείξει σε μια φίλη της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ