Στα Mad VMA 2022 ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε το «Με λένε Γιώργο», στο οποίο τον πλαισίωσαν ο Γιώργος Κακοσαίος, η Anastasia και ο Lil Koni, καθώς και το Tora Tora (Boro Boro).

Παράλληλα, του απονεμήθηκε το βραβείο «Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς» για το «Τόσα Βράδια», από τη σκηνοθέτιδα Εύη Καλογηροπούλου και τον καλλιτέχνη Φράνσις Αντετοκούμπο.

Ο γνωστός ερμηνευτής ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία, τραγούδησε την περασμένη Παρασκευή στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ρωτήθηκε για την επεισοδιακή βραδιά των Mad VMA που σκιάστηκε από τον καβγά ανάμεσα στον Light και στον Snik. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί στο μέλλον μέσα από μια ανακοίνωση που γράφει χωρίς περιττά πράγματα για όσα έγιναν στα Mad VMA. «Σίγουρα είναι ένα πράγμα που δεν τιμά κανέναν και πρέπει να πάρει τον δρόμο που πρέπει να πάρει», αρκέστηκε να σχολιάσει τη δεδομένη στιγμή.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής πρωταγωνιστεί στην ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη» της Εύης Καλογηροπούλου που παρουσιάστηκε στη φετινή 75η διοργάνωση του Φεστιβάλ Καννών.

«Με την υποκριτική ήθελα να ασχοληθώ πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα μπορούσε να μου συμβεί με καλύτερες προϋποθέσεις. Είμαστε χαρούμενοι, ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που πήραμε το πρώτο βραβείο στις Κάννες», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ