Τον Γιώργο Λιανό συνάντησε η κάμερα του Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον ίδιο να μιλά για το Survivor και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για την τηλεοπτική χρονιά.

«Εννέα μήνες έλειπα, μία εγκυμοσύνη θα μπορούσα να την έχω εύκολα. Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς για το Survivor είναι 1-0. Αντέχω για άλλα 4 χρόνια σαν τις κυβερνήσεις. Υπήρξε μία “κόπωση” με τα νούμερα τηλεθέασης ειδικά από τα μέσα Απριλίου και μετά. Ο σχεδιασμός ήταν να τελειώσει την ημερομηνία που τελειώνει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Τι είπε ο Γιώργος Λιανός για την ελληνική τηλεόραση;

«Όταν βρισκόμουν σε πάνελ εκπομπής, δεν το έκανα καλά. Γενικά, στην ελληνική τηλεόραση πολύς κόσμος εύχεται ξεκούραση στους άλλους.

Το γεγονός ότι απέχω από τα τηλεοπτικά, μου κάνει μεγάλο καλό, το ότι δεν μπλέκομαι σε “παλιό ιστορίες”. Έχω δει κάποια πράγματα που ετοιμάζουν σχετικά με τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι για τη νέα σεζόν και έχουν ενδιαφέρον.

Ακούω πως το Voice είναι στα σκαριά, πρέπει να γίνουν πολλές συμφωνίες».

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όσο αντέχει ο άνθρωπος είναι σπάνιο να κάνει κάποιος 3 εκπομπές με τόση όρεξη και τον ζηλεύω γι΄ αυτό. Ξανακάνει κάτι με το οποίο ξεκίνησε και τον είχαμε απολαύσει, οπότε έχει ενδιαφέρον να δεις πως θα το κάνει και τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: Η γλυκιά ανάρτηση της κόρης του, Αριάνας για τα γενέθλιά του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ