Ο Γιώργος Λιάνης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/9) καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο δημοσιογράφος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης και μεταξύ άλλων έπειτα από ερώτηση της παρουσιάστριας, Νάνσυς Ζαμπέτογλου, αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη που είχε κάνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ζητώντας συγγνώμη από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου στην εκπομπή «Τετ α τετ»

O Γιώργος Λιάνης, μιλώντας για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη… Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”! Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε».

Η δήλωση του αυτή ενόχλησε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον του δημοσιογράφου.

Η συγγνώμη του Γιώργου Λιάνη

Μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4» ο Γιώργος Λιάνης ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας:

«Να πω ένα συγγνώμη από την αγαπημένη σας εκπομπή ξανά για ένα αυτονόητο πράγμα, ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν, για όνομα του θεού. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με τη Βουγιουκλάκη από αυτό.

Απλώς περιέγραφα πόση εντύπωση μου έκανε, σε έναν νεαρό δημοσιογράφο να πάρει συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία ή αυτή», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ