Τις αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή «Τετ α Τετ» σχολίασε σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα. O δημοσιογράφος, μιλώντας για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η δήλωση του Γιώργου Λιάνη

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη… Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”! Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε».

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για τη δήλωσή του

Μετά την προβολή του βίντεο η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Πραγματικά σαν γυναίκα νιώθω πολύ εκνευρισμένη. Δεν ξέρω τι έχει πιάσει τελευταία κάποιους άνδρες και δίνουν τόσο προσωπικά δεδομένα. Να φτάσεις μέχρι το σημείο να πεις ότι “είχαμε κάτι ερωτικό”, οκ.

Πρόκειται για μία γυναίκα μύθο, η οποία δεν είναι στη ζωή για να βγει να απαντήσει. Να λες κάτι τόσο προσωπικό, που συνέβη μεταξύ τους, γιατί να μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες, δεν το καταλαβαίνω. Είναι πάρα πολύ άκομψο, είναι αγένεια, προσβολή. Γιατί να μου τη δώσεις εμένα αυτή την πληροφορία; Δεν είναι ωραίο να το μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ