Θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο έχει γίνει η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Σταθάκη.

Η Νάνσυ Αντωνίου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον Sfera, σχολίασε τα όσα αποκάλυψε ο Γώργος Λιάγκας για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

«Με όλο τον σεβασμό, κύριε Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, αν ήταν καλά στη σχέση του με τον άνθρωπό του. Με όλο τον σεβασμό», είπε η Νάνσυ Αντωνίου.

Η εν λόγω δήλωση σχολιάστηκε επίσης τόσο στη «Super Κατερίνα», όσο και στο Breakfast @Star.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του λέγοντας:

«Το είδα ότι σχολιάστηκε από κάπου και θέλω να το διευκρινίσω. Τον Δημήτρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ και έχουμε πει πάρα πολλά πράγματα, είναι αμοιβαίο. Είπα ότι είχε περάσει μια κρίση στη σχέση του, όπως περνάμε όλοι οι άνθρωποι, δεν είναι κακό. Είπα πόσο δίπλα του είναι η Άννα. Δεν το είπα κουτσομπολίστικα. Το μήνυμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μαζί σαν μία γροθιά.

Τώρα, αν κάποιοι στο βάρος του προβλήματος υγείας ενός ανθρώπου βρήκαν την ευκαιρία να πουν ο κακός Λιάγκας έβγαλε τα άπλυτα μιας σχέσης στη φόρα, έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο. να το κοιτάξουν. Πραγματικά το είπα γλυκά και με πολλή αγάπη και για να δείξω πόσο δεμένοι και πόσο κοντά είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι και πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Δεν είχαν χωρίσει, κρίση είχαν περάσει και χάρηκα όταν είδα πόσο κοντά του είναι η Άννα και αυτό επισήμανα. Μείνετε καμία φορά στο καλό. Το κακό είναι τοξικό πάντα. Μόνο ως καλό το είπα χθες. Τώρα, αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάξτε το λίγο. Έλεος δηλαδή! Και ειδικά όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη. Ακόμα και σε αυτό άτιμοι να βρείτε ότι κακό έγινε; Δεν έγινε. Με αγάπη το είπα σε έναν άνθρωπο που έχουμε κοντινή σχέση.

Μη βρίσκετε το κακό παντού γιατί αν το βρίσκετε παντού πάει να πει ότι το κρύβετε και μέσα σας και σας βγαίνει τόσο εύκολα. Συγγνώμη στον Δημήτρη».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ