Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια υγείας που είχε. Ο γνωστός καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό και οδηγήθηκε εεσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η σύντροφός του, Άννα ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή, κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης και κάλεσε άμεσε ασθενοφώρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο. Αντιμετωπίστηκε από μια εξαιρετική ομάδα της νευρολογικής κλινικής του Τζανείου. Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που χρειάζεται. Ξεκίνησε η βελτίωσή του και σταδιακά χρειάζεται χρόνος.

Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δύσκολα, αλλά δημιουργούνται όταν υπάρχουν προδιαθεσικοί παράγοντες. Πρέπει ο κόσμος να ρυθμίζει την πίεσή του. Η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπερλιπιδαιμία, το βάρος, το κάπνισμα και το στρες είναι οι παράγοντες κινδύνου που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα τέτοιο επεεισόδιο»

Στη συνέχεια, μίλησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε χθες δυο λέξεις και ζωγράφισε το κλειδί του σολ. «Πήγα με χαμόγελο και τον είδα και με υποδέχθηκε με χαμόγελο. Ο Δημήτρης έδειχνε καλά. Είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη»

Και πρόσθεσε: «Το νόημα στην ιστορία είναι πως από τύχη βρέθηκε στο σπίτι εκείνη τη στιγμή η Άννα. Και είχε την αντίληψη να καταλάβει τι συμβαίνει και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο Δημήτρης πήγε στο ασθενοφόρο με τα πόδια, δεν λιποθύμησε, ούτε έπεσε».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ