Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησης με τον Μάρκο Σεφερλή, έπειτα από 20 χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ανέφερε συγκεκριμένα: «Συναντηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα και υπήρχε συγκίνηση και από τις δυο πλευρές. Είχα πολύ καιρό να δω τον Μάρκο Σεφερλή, περίπου είκοσι χρόνια. Το περιστατικό με τη διαμάχη μας είχε γίνει πριν περίπου τόσο είκοσι χρόνια. Είχα αγωνία για αυτή τη συνάντηση μετά την δημόσια συγνώμη μου για όλα όσα είχα πει.

Εκείνος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που με είδε. Την πρώτη στιγμή που τον είδα ο Μάρκος καθόταν στο γραφείο για να ξεκινήσουμε την ανάγνωση και εγώ για πρώτη φορά κατέβηκα δυο δυο τα σκαλιά παρότι μέχρι τότε πήγαινα βήμα βήμα. Προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα για να δείξω ότι μπορώ να αναλάβω τη δουλειά. Αμέσως ενδιαφέρθηκε για εμένα και μου έκανε εντύπωση. Σηκώθηκε και ήρθε και με αγκάλιασε και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Κατόπιν με ρώτησε για την υγεία μου και είχαμε μια πολύ ζέστη συνομιλία. Δεν είχε κανένα ίχνος πικρίας ο Μάρκος Σεφερλής προς εμένα. Του είπα αυτό που αισθανόμουν απέναντί του, δηλαδή ότι για όσο με έχει κοντά του θα έχει έναν άνθρωπο που τον σέβεται και σε αγαπάει», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για την συνεργασία τους και τον ρόλο που του ανατέθηκε στην παράσταση από τον τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ο ρόλος που μου έδωσε ήταν πραγματικά καταπληκτικός, δεν μου έδωσε κάποιο μικρό ρόλο έτσι απλά για να υπάρχω. Εγώ θα δεχόμουν οποιονδήποτε ρόλο, αλλά μου έδωσε ένα ρόλο έτσι ώστε να αναδειχθώ μέσα από αυτόν, ήταν πολύ γενναιόδωρος. Ένιωσα καταπληκτικά με το σενάριο γιατί είχα πολύ καιρό να βρεθώ σε ένα τέτοιο μεγάλο θίασο. Αμέσως αγκάλιασα το έργο και το κείμενο και δουλεύω εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο με τον ρόλο μου. Η πρεμιέρα μας θα γίνει πριν το Πάσχα και θα συνεχίσει όλο τον χειμώνα».

Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Λαμπάτος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με έχει χτυπήσει με ένα τασάκι εν ώρα παράστασης»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή»

Γιώργος Λαμπάτος για την επέμβαση που υποβλήθηκε: «Με φέρανε σαν τσουβάλι μέσα στο σπίτι»

Γιώργος Λαμπάτος: Η δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ