Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την παλαιότερη στάση του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντί του στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

«Έχουμε τηλεφωνηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει, τα πράγματα στη ζωή μου είναι πλέον πιο όμορφα. Αυτό που μου δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση είναι ότι έχουμε τηλεφωνηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και μου πρότεινε ένα ρόλο αφού αναρρώσω από την εγχείρησή μου. Περιμένω με αγωνία την έναρξη από τις πρόβες μας. Με έχουν πάρει και άλλοι άνθρωποι για δουλειά, έχει αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό μου. Είναι σαν να βιώνω ένα θαύμα, έχω μια ανησυχία που όλα πάνε καλά».

«Μια παλαιότερη συνεργασία που με έχει στεναχωρήσει είναι αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Μια παλαιότερη συνεργασία που με έχει στεναχωρήσει είναι αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου και κράτησε κάποιες κλειστές πόρτες στην πορεία μου γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί και έπειτα εκείνος έγινε θιασάρχης, δεν με χρησιμοποίησε πουθενά.

Γενικώς ήξερε και έπαιρνε και τηλέφωνο και έλεγε να μην γράψουν ρόλους για εμένα. Αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Μάλλον αυτό το έκανε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κινούνται όλα γύρω του. Είχε μια συμπεριφορά πολύ επιθετική εναντίον μου.

Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου. Με έχει χτυπήσει με ένα τασάκι εν ώρα παράστασης στον αστράγαλο του ποδιού μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς είχε μια συμπεριφορά πολύ εγωκεντρική. Δεν του ζήτησα ποτέ τον λόγο γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά γίνονταν κατά λάθος. Φοβόμουν να τον ρωτήσω ευθέως».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή»

Γιώργος Λαμπάτος για την επέμβαση που υποβλήθηκε: «Με φέρανε σαν τσουβάλι μέσα στο σπίτι»

Γιώργος Λαμπάτος: Η δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ