Ο Γιώργος Γεροντίδακης μπήκε στην ζωη μας ως Μελέτης στις “Αγριες Μέλισσες”. Ανήκει στην γενιά των νέων, ταλαντούχων ηθοποιών που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά να μισεί. Μετά απο έναν κουραστικό χειμώνα άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μέχρι τις αρχές Ιουλίου, που θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς, πήγε διακοπές.

Η Αστυπάλαια και η Νάξος είναι τα νησία που μέχρι τώρα επισκέφθηκε για να ξεκουραστέι. Μεσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram φαίνεται πως απολαμβάνει αυτές τις μέρες μακριά απο τα φώτα της κάμερας και τον ρόλο του σκληρού του Διαφανίου.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους πρωταγωνιστές που φαίνεται πως θα μας απασχολήσει όχι μόνο στον τρίτο κύκλο του πετυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 αλλά και θεατρικά αφού ήδη συζητά για την επόμενη σεζόν.

Στη Νάξο απολαμβάνει την ηρεμία του νησιού. Λίγες στιγμές περισυλλογής και χαλάρωσης πρίν την μεγάλη επιστροφή στην Αθήνα που τον περιμένει ένα δύσκολο καλοκαίρι με πολλά γυρίσματα.

Όσον αφορά το πώς θα τον δούμε στον τρίτο κύκλο του σιριαλ του ΑΝΤ1, οι σεναριογράφοι θέλουν τον Μελέτη να συνεργάζεται με τον Ακύλα και την Χούντα και να γίνεται ακόμη πιο σκληρός. Ωστόσο οι μνήμες απο την μητέρα του, Αννέτ κάποια στιγμή γίνονται τύψεις και τον οδηγούν σε μονοπάτια που τρομάζουν ακόμη και τον ίδιο.

Στην Αστυπάλαια έτοιμος να βουτήξει στα γαλαζοπράσινα νερά. Ο ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί για αυτό και ξέρει τις πιο όμορφες και απόμακρες παραλίες.

Φωτογραφίες: Ιnstagram/gerontidakisgiorgos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ