Δύσκολες στιγμές περνά ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις τελευταίες ημέρες, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Ουρανία. Μάλιστα άφησε την τελευταία της πνοή, λίγες μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Η κηδεία της θα γίνει στη Σκιάθο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, η οποία συνεργάζεται με τον Ντάνο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο της μητέρας του θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός γυρισμάτων.

«Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα.

Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη «Γη της Ελιάς», συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…» αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης:

«Η γη της ελιάς»: Οι συγκλονιστικές σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου έκαναν το Twitter να ανατριχιάσει – «Μας τσάκισες»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η ιστορική εκκλησία που θα γίνει η κηδεία της μητέρας του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

Τα τελευταία λόγια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»

Αναστάσιος Ντούγκας: To συγκινητικό «αντίο» στη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου – «Πάλεψες γενναία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ