Σε λιγότερο από μία ώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος όπως έγινε γνωστός μέσα από το Survivor του 2017 είναι έτοιμος να παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, στον πιο λαμπερό και όμορφο γάμο της χρονιάς.

Η κάμερα του okmag βρίσκεται ήδη έξω από την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και έχουμε την πρώτη φωτογραφία.

Η πρώτη φωτογραφία από την εκκλησία όπου παντρεύεται ο Ντάνος

Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός! Η κάμερα του okmag βρίσκεται στην εκκλησία όπου θα τελεστεί ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση κι έχουμε την πρώτη φωτογραφία.

Ο στολισμός της γαμήλιας τελετής είναι γεμάτος από ορτανσίες όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», ενώ η ανθοδέσμη της νύφης θα αποτελείται από τριαντάφυλλα εισαγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καλεσμένοι θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά του κάτω και θα τους ανεβάζουν στην εκκλησία μαύρα van, προκειμένου ο χώρος να παραμείνει ανοιχτός για την άφιξη του γαμπρού και της νύφης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται να φτάσει στην εκκλησία στις 16:15.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Αλεξάλη

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Σήμερα ο γάμος τους στον Λυκαβηττό

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτό το τραγούδι του Αργυρού θα χορέψουν στη δεξίωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ