Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση την Κυριακή. Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Στον γάμο είναι καλεσμένα γύρω στα 600 άτομα.

Η μέλλουσα νύφη μάλιστα μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Fay’s Time την Παρασκευή. Η ίδια εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου ο οποίος υπογράφει το γαμπριάτικο κοστούμι. Η Δήμητρα Βαμβακούση μάλιστα όπως είπε αναζητούσε κοστούμι για τον κουμπάρο τους, Αναστάσιο Ντούγκα!

Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου τόνισε «Έχω δει το κοστούμι του Γιώργου, Και έχω να σας πω πως τον παντρεύομαι κατευθείαν. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το ρούχο».

Όσο για το τραγούδι της εισόδου του ανύπαντρου ζευγαριού στη δεξίωσης; Η Δήμητρα Βαμβακούση εξήγησε: «Με τη Ράνια Κωστάκη έχουμε ακούσει πολλά υποψήφια τραγούδια. Αλήθεια δεν ξέρω ποιο θα επιλέξει. Μου το κρατάει για έκπληξη. Της έχω α0πόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε ένα αγαπημένο, το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού το “Αφού σε βρήκα δεν σε αφήνω”».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν είναι ανοιχτός ο γάμος μας. Καλέσαμε πολλά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ