Ο Γιώργος Αλκαίος και η εκρηκτική πρωταγωνίστρια Έλντα Πανοπούλου, έρχονται για να αλλάξουν τη νύχτα στην Αθήνα. Τον χειμώνα του 2023 επιστρέφει ξανά στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», το 4711 wonder place με ένα μουσικό υπερθέαμα, ένα πρωτότυπο concert!

Ο Frank Sinatra, ο Tom Jones, ο Michael Jackson, οι ABBA, o Γιάννης Πάριος, ο Μίμης Πλέσσας και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες και δημιουργοί θα «συνυπάρξουν» μουσικά και θα συνθέσουν μία ατμόσφαιρα παρέας, χαράς και γλεντιού, με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου να δείχνουν το σημάδι: η νύχτα αλλάζει, η διασκέδαση αλλάζει και όλα γίνονται αλλιώς! Τους δύο σημαντικούς καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιοί και μία υπέροχη μπάντα με 13 μουσικούς που θα μεταφέρουν μουσικά το κοινό από περασμένες δεκαετίες στο σήμερα.

Οι μεγάλες επιτυχίες, οι καλλιτέχνες που ξεσήκωσαν το κοινό και έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα, τα sold out parties,καλλιτεχνικά σχήματα που συζητιούνται σε όλη την πόλη συνθέτουν την ιστορία του 4711 wonder place. Τίποτα δεν είναι ίδιο, τίποτα δεν θυμίζει κάτι προηγούμενο. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί και αυτή την χρονιά με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου!

Σκηνοθεσία:  Έλντα Πανοπούλου Μουσική επιμέλεια:  Γιώργος Αλκαίος Χορογραφίες : Αλέξανδρος Γιαννής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ