Οι φανατικοί θαυμαστές έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τα σκυλιά της οικογένειας Καρντάσιαν. Φαίνεται πως εξαφανίζονται μυστηριωδώς από τα social media τους. Μία χρήστης του TikTok αποφάσισε να θέσει το ερώτημα μέσα από ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα δικτύωσης.

«Πού είναι τα σκυλιά της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ», αναρωτιέται η Τζέσικα Γουέσλι Αρίνα. Αναφέρθηκε στη Μπλου της Κένταλ Τζένερ, την Χόνεϊ της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τα τρία τσιουάουα της Κιμ Καρντάσιαν, Σούσι, Σάκι και Σόμπα.

@jessweslie #greenscreen #BigInkEnergy #kardashians #kardashianshulu #kourtneykardashian #kimkardashian #khloekardashian #barkers #fyp ♬ original sound – Jessica Weslie Arena

Η οικογένεια έχει τη συνήθεια να παρουσιάζει τα νέα μέλη της οικογένειας και στη συνέχεια να μην αναφέρεται ξανά σε αυτά.

Το 2004 είδαμε για πρώτη φορά να υιοθετούν σκυλιά μέσα από το Keeping Up With The Kardashian που τα ονόμασαν Ντόλτσε και Καμπάνα (με έμπνευση από τον οίκο μόδας Dolce and Gabbana).

Το ένα λαμπραντόρ ριτρίβερ, ο Καμπάνα, υιοθετήθηκε από Κλόι Καρντάσιαν και έμεινε μαζί της μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 που πέθανε.

Όσο για τον Ντόλτσε, η Κιμ ενημέρωσε τους θαυμαστές της το 2016 ότι το σκότωσε ένα κογιότ.

Τα Χριστούγεννα του 2011 η Κένταλ και η Κάιλι πήραν δώρο δύο σκυλιά που βάφτισαν Λουί και Βιτόν (πάλι με έμπνευση από διάσημο οίκο μόδας Louis and Vuitton).

Η τελευταία φορά που τα είδαμε στα social media της οικογένειας ήταν τον Ιούνιο του 2012. Καμία από τις δύο αδερφές δεν έχει σχολιάσει δημόσια μέχρι σήμερα κάτι για αυτά.

Τον Αύγουστο του 2012 η Κένταλ και η Κάιλι χάρισαν τον Τζάκσον Όντομ Τζένερ στην Κλόι. Έκανε κάποιες εμφανίσεις στο reality της οικογένειας αλλά δεν το ξαναείδαμε από τον Οκτώβριο του 2012 και έπειτα.

Τον Μάρτιο του 2013, η Κλόι και ο Λαμάρ Όντομ υιοθέτησαν μαζί έναν σκύλο, τον Μπερνάρντ και αφού χώρισαν δεν μπορούσε να τον έχει μαζί της στο διαμέρισμα του Ρομπ Καρντάσιαν καθώς υπήρχε αυστηρός κανόνας που δεν επέτρεπε τα κατοικίδια. Έτσι, τον έδωσε σε φίλους της.

Στα 18α γενέθλια της Κένταλ, ο Ρομπ της χάρισε τον Μπλου που πρωταγωνίστησε στο Instagram της τον Οκτώβριο του 2013. Η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν τον Φεβρουάριο του 2014 αλλά κανείς δεν ξέρει τι συνέβη σε αυτόν.

Το 2017 η Κόρτνεϊ και η Κιμ υιοθέτησαν κουτάβια. Η Κόρτνεϊ βάφτισε το δικό της Χάνεϊ και η Κιμ τα ονόμασε Σούσι, Σάκι και Σόμπα.

Το κατοικίδιο της Κόρτνεϊ έκανε την εμφάνισή τους σε κάποια επεισόδια του Keeping Up With The Kardashians και τον Δεκέμβριο του 2019 ενημέρωσε τους θαυμαστέςτης ότι απέκτησε και νέο κουτάβι, τον Κάμπς -τον οποίο η οικογένεια έχει ακόμα.

Η Κιμ έδειξε τα δύο σκυλιά της το 2020 ωστόσο ο Σόμπα δεν ήταν πουθενά στο Instagram της

Η Κένταλ απέκτησε πρόσφατα τον Πίρο, ένα ντόμπερμαν το οποίο κάνει την εμφάνισή του στα social media της και είχε κι έναν ακόμα σκύλο της ίδιας ράτσας, τον Σιξ. Τον δεύτερο φαίνεται πως τον «ξεφορτώθηκε» σύμφωνα με το Reddit καθώς είχε θέματα συμπεριφοράς.

Φαίνεται πως το μοναδικό μέλος της οικογένειας που έχει ακόμα σκύλο είναι η Κάιλι που έχει συνολικά εννιά. Παρόλο που δεν τα εμφανίζει συχνά στο Instagram της κάνει συχνά αναφορές σε αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ