Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η επιτομή του sexiness. Μάλιστα, είναι κάτι που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Μία τόσο hot, λοιπόν, γυναίκα δε γινόταν να μη φορά και ένα πολύ θηλυκό άρωμα. Σε μία από τις πρόσφατες βραδινές εμφανίσεις της αποκάλυψε και ποιο είναι αυτό που συνόδεψε την εντυπωσιακή total black εμφάνιση της.

Το νέο άρωμα της Κιμ Καρντάσιαν

Η αρωματική επιλογή της δε γινόταν να μην προέρχεται από την προσωπική συλλογή της KKW.

kim kardashian άρωμα

Το άρωμα της ονομάζεται Nude Sand και αναδύει τόσο sexy νότες, όσο το όνομα του. Ανήκει στην κατηγορία Floral Woody Musky αρωμάτων. Οι νότες καρδιάς είναι η μπεζ παιώνια, η ίριδα και η λευκή φρέζια. Τη σπιρτάδα στο άρωμα προσδίδουν το skin musk, το βέτιβερ και το μανταρίνι.

Γιατί να επιλέξετε ένα woody άρωμα;

Τα ξυλώδη αρώματα είναι ζεστά, έντονα, γήινα και σαγηνευτικά. Είναι ιδανικά για τη φθινοπωρινή μετάβαση στη νέα σεζόν. Τα κυριότερα ξυλώδη στοιχεία που αποτελούν τη βάση των εν λόγω αρωμάτων είναι πέντε: το σανδαλόξυλο, ο κέδρος, το πατσουλί, το βετιβέρ και το oud ή αλλιώς agarwood ή ξυλαλόη. Το τελευταίο είναι και το πιο πολυτελές συστατικό που δεν παύει να μαγεύει εδώ και δεκαετίες τον κόσμο της αρωματοποιίας. Πρόκειται για ένα αιθέριο έλαιο που προκύπτει από τη ρητίνη που γεννά το δέντρο Aquilara Crassna -συναντάται στα δάση της Βορειοανατολικής Ινδίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας- στην προσπάθειά του αμυνθεί από την επίθεση του μύκητα Phialophora parasitica. Η μυρωδιά του αναδύει είναι ζεστή, ξυλώδης και μεθυστική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ