Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έκαναν τα γενέθλια της κόρης τους μαγικά. Με θέμα Lion King και τους χαρακτήρες της παιδικής ταινίας Τιμόν και Πούμπα και κοσμούν τον χώρο πέρασαν μια ημέρα κάνοντας το Hakuna Matata πράξη.

Το ζευγάρι μαζί με φίλους και τα παιδιά τους γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής Κατερίνας που είχε τη χαρά να σβήσει το κεράκι της πάνω σε μια τριόροφη 3D τούρτα.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά της είχαν ευχηθεί και δημόσια στην μικρή Κατερίνα με όμορφες ευχές και μια υπέροχη φωτογραφία της.

«Μικρέ ξανθέ μας άγγελε, σαν σήμερα πριν απο 6 χρόνια ήρθες στη ζωή μας και την άλλαξες, ξαναγεννήθηκα κι εγώ μαζί σου. Είσαι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου και είμαι πολύ υπερήφανη για εσένα. Σε καμαρώνω κάθε μέρα κι ας σε μαλώνω κάποιες φορές, είναι και αυτός ένας από τους ρόλους μου, να γίνομαι η “κακιά” και να γυρνάς να μου λες “δεν σ’ αγαπάω” και να μην με πειράζει καθόλου, γιατί εγώ σ’ αγαπαώ και για τις δυο μας. Πάντα και για πάντα.

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις και να διεκδικείς όσα θέλεις πάντα στη ζωούλα σου με το ίδιο πείσμα που έχεις και τώρα… Να κάνεις κτήμα σου την αλήθεια την ειλικρίνεια και την αγάπη, να είναι αυτά η πυξίδα σου στην ζωή…

Και να θυμάσαι, θα είμαι πάντα εκεί κοντά σου όταν με χρειάζεσαι με τα χέρια μου ανοιχτά για να χώνεσαι στην αγκαλιά μου… Κοριτσάκι μου ολόγλυκο… Σε λατρεύω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Χρόνια σου πολλά ψυχή μου… Κατερίνα μου!!! Να χαιρόμαστε την πριγκίπισσά μας αγάπη μου @giannisvardis», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Σκαφιδά.

«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου γλυκό. Έφερες χαρά στο σπίτι μας μετά από στεναχώριες και απώλειες. Εσύ και ο Αντώνης είστε δώρα Θεού. Θα είμαστε πάντα κοντά σου με αγάπη και σεβασμό. Σε αγαπάω μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ