Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα. Η Κατερίνα τους έκλεισε τα 6 της χρόνια και οι γονείς της ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο.

«Μικρέ ξανθέ μας άγγελε, σαν σήμερα πριν απο 6 χρόνια ήρθες στη ζωή μας και την άλλαξες, ξαναγεννήθηκα κι εγώ μαζί σου. Είσαι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου και είμαι πολύ υπερήφανη για εσένα. Σε καμαρώνω κάθε μέρα κι ας σε μαλώνω κάποιες φορές, είναι και αυτός ένας από τους ρόλους μου, να γίνομαι η “κακιά” και να γυρνάς να μου λες “δεν σ’ αγαπάω” και να μην με πειράζει καθόλου, γιατί εγώ σ’ αγαπαώ και για τις δυο μας. Πάντα και για πάντα.

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις και να διεκδικείς όσα θέλεις πάντα στη ζωούλα σου με το ίδιο πείσμα που έχεις και τώρα… Να κάνεις κτήμα σου την αλήθεια την ειλικρίνεια και την αγάπη, να είναι αυτά η πυξίδα σου στην ζωή…

Και να θυμάσαι, θα είμαι πάντα εκεί κοντά σου όταν με χρειάζεσαι με τα χέρια μου ανοιχτά για να χώνεσαι στην αγκαλιά μου… Κοριτσάκι μου ολόγλυκο… Σε λατρεύω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Χρόνια σου πολλά ψυχή μου… Κατερίνα μου!!! Να χαιρόμαστε την πριγκίπισσά μας αγάπη μου @giannisvardis», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Σκαφιδά.

Με τον Γιάννη Βαρδή να σχολιάζει: «Αγάπη μεγάλη. Αδυναμία τεράστια το κορίτσι αυτό. Γινόμαστε παιδιά κι εμείς μαζί της, αλλά παράλληλα ωριμάζουμε και μεγαλώνουμε δίπλα τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ