Λίγο πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ» στην ΕΡΤ1 και την επιστροφή στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκαν στη Χίο, στο πλαίσιο του «1ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ» στο νησί.

Μπορεί το όνομα της Χίου να είναι συνδεδεμένο με τη μαστίχα, το νησί όμως, έχει να προσφέρει μια βαθιά ιστορική παράδοση. Στη Μυροβόλο Χίο και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νησιού, όπου ξεχωρίζουν τα κτίσματα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής που υπάρχουν εκεί ξεκίνησε ένα φεστιβάλ με πολιτιστικά και όχι μόνο στοιχεία.

Το «1ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου» πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του ΕΟΤ.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός ήταν εντυπωσιακή με τη σκουρόχρωμη τουαλέτα που επέλεξε για τη βραδιά.

Η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα αρχαιολελληνικού τύπου με ένα εντυπωσιακό σχέδιο στο μπούστο. Η ίδια είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω κάνοντας ένα ελαφρύ πιάσιμο.

Ωστόσο, η Κατερίνα Γερονικολού δεν βρέθηκε μόνη της στο νησί. Μαζί της ήταν και ο συντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Κάστρο της Χίου και εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του τοπίου που θύμιζε παραμύθι.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στη Χίο:

Φωτογραφίες: Studio Panoulis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ