Στην εκπομπή Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά της ΕΡΤ που πρωτυαγωνιστεί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στο επεισοδιακό ταξίδι τους στο Μπαλί. Η Κατερίνα Γερονικολού σχολίασε μάλιστα και τη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη λέγοντας το αυτονόητο, ότι λόγω του παιδιού τους, οφείλουν να έχουν μια καλή σχέση.

«Είχα 12 μέρες κενό και το πήρα απόφαση τελευταία στιγμή. 12 μέρες κενό σημαίνει ένα μεγάλο ταξίδι. Πήγα κάπου που ήθελα πολύ καιρό να πάω και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ήθελα και εγώ να κάνω ένα τσεκ στη λίστα μου. Στα πράγματα που θέλω να κάνω και να ζήσω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

«Νιώθεις γυμνός όταν χάνεις τις βαλίτσες και συναισθηματικά αλλά και από θέμα υλικών πραγμάτων. Το μάθημά για μένα φέτος είναι ότι δεν πρέπει να δίνουμε αξία στα αντικείμενα και να μη δενόμαστε με αυτά. Αν χρειαστεί να τα αποχωριστούμε να είναι εύκολο αυτό. Στην αρχή υπήρχε ένα σοκ. Την πρώτη μέρα ήμασταν με ένα μπουρνούζι περιμένοντας να μας πάρουν τηλέφωνο. Μετά το πήραμε απόφαση και πήγαμε για ψώνια στο εξωτικό Μπαλί. Κάποια στιγμή μας πήραν και μας είπαν ότι βρέθηκαν οι βαλίτσες. Τέλος καλό, όλα καλά», ανέφερε στη συνέχεια.

Τέλος, σχολιάζοντας τη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η ηθοποιός απάντησε: «Έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη η επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο, παρά σε μια σειρά. Θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν μια καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι. Η πρώην γυναίκα του είναι μέσα στη ζωή του, γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ