Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης  (3/10) στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο».

Η σειρά αν και βρίσκεται μόλις στο τρίτο επεισόδιο σήμερα έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι αδημονούν πλέον να δουν τη σκηνή του ναυαγίου.

Τι είπε ο Γιάννης Στάνκολου για τον ρόλο του στη σειρά;

Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πως προτιμάει να μιλήσουν άλλο για τον ρόλο του και πως δεν θα δώσει κανένα μεγάλο ουσιαστικό spoiler γιατί η σειρά είναι γεμάτη ανατροπές.

«Το σενάριο είναι εξαιρετικό και  θα έχει πάρα πολλές ανατροπές. Δεν θέλω να μιλήσω για τον ρόλο μου, ας μιλήσουν άλλοι για τον ρόλο μου.

Δεν θα δώσω spoiler γιατί κάθε 10 επεισόδια κάτι θα γίνεται και θα ανατρέπει το τι είναι αυτός ο χαρακτήρας. Ένα πολύ μικρό spoiler είναι ότι «θα σώσω» την Αναστασία Παντούση, και θα της αλλάξω και τη ζωή για λίγο.

Χθες που ήταν η «πρώτη» εμφάνισή μου στη σειρά, δεν με είδα, θα πάω να το δω μετά. Θα γνωρίσουμε την γυναίκα του ρόλου μου ως flashback, και μέσα από τις αναμνήσεις μου. Το τοπίο είναι ηφαιστειακό και προέρχεται από το βάθος του ρόλου μου. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα, και ο δικός μου ο ρόλος έχει ανατροπές και οι πράξεις του είναι διφορούμενες», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ