Ειλικρινής, άμεσος και κατασταλαγμένος, ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, ενώ ανέλυσε και τα τηλεοπτικά.

«Για να είμαστε τρία χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου υπάρχει αγάπη κι αλληλοσεβασμός. Την σέβομαι πάρα πολύ γιατί έχει ξεκινήσει κι αυτή ως ρεπόρτερ μαζί με όλους εμάς που ήμασταν στον δρόμο και κυνηγούσαμε τους celebrities για να μας κάνουν μια δήλωση», ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Έπειτα, αναφορικά με το αν έχει τύχει να τον απατήσουν, ο δημποσιογράφος αποκάλυψε μια απίστευτη ιστορία. Άτομο που υπήρξε το 3ο πρόσωπο σε σχέση που είχε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο παρελθόν, είχε στείλει email στη Μαρία Μπακοδήμου και το είχε αποκαλύψει.

«Μου έχει τύχει μόνο μια φορά να με απατήσουν από όσο ξέρω. Είχε λάβει ένα email η Μαρία Μπακοδήμου που έλεγαν «πείτε στον Γιάννη ότι το 2008 που ήταν στη Eurovision με την Καλομοίρα ήμουν το 3ο πρόσωπο στη σχέση που είχε τότε». Παρόλο που είχαν περάσει έξι χρόνια, παρόλο που το πρόσωπο που με είχε απατήσει, δεν ήταν πια στη ζωή μου, πήγα τον βρήκα και του πέταξα ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο.

Επίσης, ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο κι είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου», δήλωσε.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να κάνει δική του οικογένεια απάντησε: «Έχω οικογένεια. Εννοείς παιδί; Όχι. Όταν έφυγε ο αδερφός μου από τη ζωή, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου. Άρα είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο πολύ νωρίς για εμένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ