Γιάννης Bαρδής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για τι δυσκολίες στη σχέση με τον πατέρα του αλλά και για την καριέρα του.

«Δεν βρήκα καμία δυσκολία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ τυχερός, μου άνοιξαν όλες οι πόρτες. Για να φτάσω να είμαι τυχερός, έπρεπε να περάσω από test drive από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος, πολύ δίκαιος και μου είχε πει ότι δεν θα επέτρεπε να μπω στο χώρο αν δεν το άξιζα», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έχω διαβάσει σχόλια ότι είμαι κατώτερος του πατέρα μου, αλλά δε με απασχόλησε η σύγκριση, γιατί δεν είδα τον πατέρα μου ανταγωνιστικά».

Αναφορικά με τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, δήλωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα», ανέφερε ο Γιάννης Bαρδής.

«Μετά από αρκετούς τσακωμούς, ο πατέρας μου, μου είπε πως πίστευε ότι είμαστε όμοιοι, αλλά δεν είμαστε, και να μην πάρω τα ελαττώματά του. Από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Βαρδής έχει αποκτήσει μαζί με την αγαπημένη του, Νατάσα Σκαφιδά δυο παιδιά τον, Αντώνη και την Κατερίνα. Από το 2016 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή τους, με πρώτο και κύριο τον ερχομό του Αντώνη.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Τα παιδιά τους, να πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά τους και τους έχουν μεγάλη αδυναμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ