Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια Ρίντλσπριγκερ μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 3 ετών Λιαμ Τσαρλς τον 18 μηνών Μάβερικ Σέι.

Πριν από λίγη ώρα η Μαράια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και αφιέρωσε την ανάρτησή στον αγαπημένο της.

Στη λεζάντα έγραψε συγκεκριμένα: «Αυτή η ανάρτηση είναι απλά αφιερωμένη στον άνθρωπο που έκανε τα πιο τρελά μου όνειρα πραγματικότητα! Απέχουμε πολύ από το τέλειο, αλλά πραγματικά μου κάνεις τη ζωή μου να μοιάζει με παραμύθι. Ευχές για περισσότερες περιπέτειες μαζί, ήρθε η ώρα μωρό μου».

Η οικογένεια περνάει κάθε χρόνο το καλοκαίρι της στην Ελλάδα με στάσεις στην Αθήνα αλλά και τις όμορφες κυκλάδες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε εξομολογηθεί: «Στην Ελλάδα μου έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά Έλληνας. Ξέρω ποιος είμαι. Όταν ήμουν μικρός με πείραζε αυτό. Μου έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά Έλληνας, ότι είμαι Νιγηριανός. Δεν έχω το ίδιο δέρμα. Μου έλεγαν να πάω πίσω στους Νιγηριανούς φίλους μου. Στην Νιγηρία μου έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά Νιγηριανός επειδή δεν μιλούσα την γλώσσα. Ότι δεν καταλάβαινα ίγκμπο.

Αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο από πού είμαι. Τώρα είμαι αρκετά ώριμος για να καταλάβω ότι είμαι και τα δύο και να καταλαβαίνω ότι δεν έχει σημασία τι σκέφτεται ο κόσμος για εμένα. Σημασία έχουν οι αξίες που μου έδωσαν οι γονείς μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ