Τα γενέθλιά της είχε την Παρασκευή (1/12) η Γιάννα Τερζή, η οποία έσβησε 43 κεράκια στην τούρτα της.

Ανήμερα των γενεθλίων της η τραγουδίστρια έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της, γράφοντας για την περιπέτεια που έζησε και την έκανε πιο δυνατή.

Η εξομολόγηση ανήμερα των γενεθλίων της

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα και περάσουν τα γενέθλιά της η Γιάννα Τερζή με μια φωτογραφία στο Instagram account της, αποκάλυψε πως πριν 3 χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο.

Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό. Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα.

Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.

Θα πω μόνο το εξής. Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιό αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.

Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινη σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαι ευγνώμων για τη γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fucks given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία!

Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ