Τα 29 του χρόνια έκλεισε ο Τζάστιν Μπίμπερ την Τετάρτη 1 Μαρτίου και με μια ανάρτησή της η σύζυγός του Χέιλι Μπίμπερ έβαλε τέλος στις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους.

«Το 29 δεν ήταν ποτέ τόσο ωραίο. Χαρούμενα γενέθλια καλύτερέ μου φίλε! Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν να συνοψίσουν όλα όσα είσαι. Οπότε, σε περισσότερη χαρά, περισσότερα ταξίδια, νόστιμο φαγητό, περιπέτειες, περισσότερη ειρήνη, διασκέδαση και πάνω απ’ όλα περισσότερη αγάπη», έγραψε η Χέιλι στην ανάρτησή της.

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες από διαφορετικές περιόδους της σχέση τους αλλά και μια εικόνα του Τζάστιν Μπίμπερ από τα παιδικά του χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο που δείχνει τη Χέιλι να κοιτάζει έντονα έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό άνδρα και να του αγγίζει το χέρι ενώ ακριβώς δίπλα της ήταν ο Τζάστιν. Οι φήμες για προβλήματα στον γάμο τους δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο με την αφιέρωση που του ετοίμασε για τα γενέθλιά του έκλεισε τα στόματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ