Ο Χρήστος Μάστορας έχει επιλέξει να μην μοιράζεται δημόσια την προσωπική του ζωή και το ίδιο έκανε μέχρι τώρα και η σύντροφός του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM από το περασμένο καλοκαίρι είχε απαθανατιστεί πολλές φορές με των frontman του συγκροτήματος Μέλιsses. Ωστόσο κανείς τους μέχρι τώρα δεν είχε παραδεχτεί δημόσια αυτή τη σχέση. Πριν από λίγο καιρό τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο μάλιστα για σύννεφα στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο για αρχή. Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά», απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το μοντέλο.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Είμαι σε σχέση… με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά».

Στη συνέχεια ως προς το αν την ίδια την ενοχλεί να τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε: «Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται η προσωπική του ζωή».

«Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», παραδέχτηκε.

Τέλος, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα. «Τώρα είπα “ναι” για να τελειώνουμε λίγο αυτή τη φάση. Πλέον καταλαβαίνεις ότι πιέζομαι για όλο αυτό», σχολίασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ