Ο γοητευτικός ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα και το okmag βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε για τις εμφανίσεις του που ξεκινούν από αύριο!

Ο Φράνκο Αλφόνσο υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που αγαπήθηκαν πολύ στα 80s και 90s μέσα από τις ελληνικές ταινίες όπου συμμετείχε, αλλά και τη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Αραχτοί και Λάιτ» τραγουδώντας μάλιστα και το ομώνυμο hit που έγινε σλόγκαν στην εποχή του.

Ο καλλιτέχνης τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε προετοιμασία του νέου του επαγγελματικού βήματος καθώς ξεκινά από αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 22:00 το βράδυ εμφανίσεις στην ιστορική μπουάτ Cumparsita.

Τη δεκαετία του 1960 η βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν πρώτο όνομα στη θρυλική μπουάτ που βρισκόταν τότε στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα η αναβίωσή της είναι μια ιδέα που εκείνη έθεσε στο τραπέζι, ενώ ο Φράνκο Αλφόνσο συμμετέχει ενεργά στο συγκεκριμένο επιχειρηματικό project.

Η αναβίωση της Cumparsita θα λάβει χώρα σε έναν υπέροχο χώρο στην οδό Πειραιώς και εκτός από τον Φράνκο Αλφόνσο θα εμφανιστούν επί σκηνής αξιόλογοι μουσικοί και νέοι καλλιτέχνες. Το okmag.gr βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά ο Φράνκο Αλφόνσο: «Αν η γενιά της βιντεοκασέτας είναι στα ψυχιατρεία, η γενιά των reality για πού είναι;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ