Ένα νέο επαγγελματικό βήμα έκανε ο Φράνκο Αλφόνσο και στο πλευρό του βρέθηκαν διάσημοι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αναβιώσει ένα ιστορικό νυχτερινό κέντρο, την Cumparsita και είχε κοντά του πολλούς καλλιτέχνες.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το opening της Cumparsita, που ουσιαστικά πρόκειται για την αναβίωση της ιστορικής μπουάτ που μεσουρανούσε την δεκαετία του 1950 στην Αθήνα, με θαμώνες τον Ωνάση, τον Νιάρχο και στην πίστα την Ζωζώ Σαπουντζάκη να δίνει το δικό της one woman show.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της επιστροφής του ιστορικού κέντρου, ήταν ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, η Ελένη Φιλίνη, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Αννίτα Πάνια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Σαββιδάκης.
Ο Φράνκο Αλφόνσο και ο Γιάννης Σαββιδάκης.
Ο Φράνκο Αλφόνσο και ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Όμηρος Ευστρατιάδης, η Ελένη Φιλίνη και ο Χρήστος Φωτίδης,
Η Αννίτα Πάνια και ο Φράνκο Αλφόνσο.

Μάλιστα, όταν ο Φράνκο Αλφόνσο, έδωσε το μικρόφωνο στον Γιάννη Σαββιδάκη και στην Ελένη Φιλίνη, το χειροκρότημα κάλυψε την μουσική.

Η Ελένη Φιλίνη και ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Μάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έστειλε μια σύνθεση με άνθη, η οποία είχε ένα σημείωμα που έγραφε χαρακτηριστικά «Καλή επιτυχία στην Κομπαρσίτα της καρδιάς μου! Ζωζώ». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναβίωση της Cumpasrita, καθώς οι ιστορίες της βασιλισσας της νύχτας, έδωσαν την έμπνευση στο επιχειρηματικό team για την αναβίωσή της. 

Σύντομα η Cumparsita θα διοργανώσει θεματικές βραδιές, με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το δικό τους σημαντικό αποτύπωμα στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό! Η Αννίτα Πάνια στο πλευρό του Φράνκο Αλφόνσο στο νέο του βήμα – Υπήρξαν ζευγάρι για 6 χρόνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ