Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για το «Μαύρο Ρόδο», αλλά και για τα σίριαλ για τα οποία πέρασε από δοκιμαστικό.

Η ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στο μοναστήρι που επισκέφτηκε με την Κατερίνα Διδασκάλου: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε στο μοναστήρι με την Κατερίνα. Η ιδέα του μοναχισμού με τρόμαζε λίγο, δεν ήξερα καθόλου αυτόν τον κόσμο. Όλες οι μοναχές ήταν πολύ φιλόξενες και μας βοήθησαν πολύ για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πάμε να κάνουμε», δήλωσε.

Όσο για τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega, ανέφερε: «Είχα κάνει κάστιγνκ για κάποιες άλλες σειρές που έγιναν στο παρελθόν και ενώ έφτασα αρκετά κοντά, δεν με πήραν στο τέλος. Οπότε, με είχαν στον νου τους για μελλοντικά πρότζεκτ. Μου ζήτησαν να κάνω ένα self-tape για τον ρόλο της καλόγριας και τους το έστειλα από το Λονδίνο, που βρισκόμουν τότε. Τους άρεσε και ήρθα στην Αθήνα να κάνω κι άλλα δοκιμαστικά».

«Είχα κάνει δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και για τον Σασμό, αλλά με απέρριψαν», συμπλήρωσε η ηθοποιός. Για το «Μαύρο Ρόδο» και τις εξελίξεις της σειράς είπε: «Ο έρωτας του Πέτρου με την Ελισάβετ θα ολοκληρωθεί. Εκείνη θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, θα βρει συμπαράσταση. Ο Πέτρος δεν θα την πιέσει, χαλαρώνει λίγο και αυτό ίσως είναι για κακό, γιατί θα μας νευριάσει αρκετά με τη συμπεριφορά του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ