Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στο Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα για την τιμητική βράβευση της Έλενας Παπαρίζου στα MAD VMA, ενώ απάντησε και στο σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι.

Ο γνωστός χορογράφος χαρακτήρισε πολύ συγκινητική τη βράβευση της Έλενας Παπαρίζου γιατί όπως ανέφερε, μετά από 20 χρόνια παραμένει το ίδιο συναίσθημα.

«Όποτε βρίσκομαι με την Έλενα, έρχονται συνειρμικά όλα τα γεγονότα τα οποία ζήσαμε. Είναι η number One», είπε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Φωκάς Ευαγγελινός: «Όταν πήραμε την πρώτη θέση με την Παπαρίζου, είπα “δεν θα μου το μαυρίσετε αυτό”»

Τι είπε για το σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα για τη Μαρίνα Σάττι

Σε σχέση με το σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα για τη Μαρίνα Σάττι, την οποία χορογράφησε στο «Ζάρι» στη φετινή Eurovision, αλλά και το χασμουρητό της τραγουδίστριας, είπε:

«Την άποψή της είπε η Αθηναΐς Νέγκα. Ο καθένας είναι υπόλογος για αυτά που λέει και για αυτά που κάνει. Όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να συνομιλείς. Αν δεν συνομιλείς, καλύτερα μην τη κάνεις».

«Δεν είναι ο Φωκάς που ανεβαίνει στη σκηνή, είναι ο καλλιτέχνης. Ο Φωκάς παίρνει την ευθύνη των πράγματων, όπως την παίρνω ακόμα και τώρα».

Διαβάστε επίσης:

«Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν είχε πολλή ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα της ελληνικής εμφάνισης στη Eurovision. Είχε άλλη ιδέα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ